Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Maovice na cesti Drniš-Vrlika kulisa su jednog od gledanijih promotivnih spotova automobilske industrije ovih dana u svijetu. Hrvatsku je, naime, za snimanje spota o prednostima svojih novih kamiona odabrao Volvo Trucks.

The Flying Passenger naziv je reklamnog filma u kojem njihov novi kamion Volvo FH vuče paraglajdera po planinskom prijevoju u Hrvatskoj u preciznoj vratolomiji koja dosad još nije izvedena.

drnis-vrlika

Film je sniman na tri lokacije u Hrvatskoj, a prvi dio tog spota prikazuje vožnju na Maovicama na lokalnoj cesti Drniš-Vrlika. Druga lokacija je u Gornjoj Podgori na lokalnoj cesti Makarska-Vrgorac, a treća, u kojoj je vrhunac reklame, je nadvožnjak na lokalnoj cesti između Dugopolja i Biska.

Vozačica kamiona morala je održavati veliku brzinu kako bi paraglajder ostao u zraku. Cilj videa, kažu iz Volva, demonstracija je jedinstvenog pogonskog sklopa kompanije Volvo Trucks opremljenog mjenjačem I-Shift s dvostrukom spojkom koji omogućuje izuzetne performanse i istovremeno značajno smanjuje potrošnju goriva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.