Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Kulturno društvena udruga ‘Mosaico Italo Croato Roma’ organizira humanitarni Božićni koncert ‘Musica e noi per Eva’ za Evu Rožajac, djevojčicu iz Šibenika koja je trenutno na liječenju u Pedijatrijskoj bolnici ‘Bambino Gesù’ u Rimu.

Koncert će biti održan u subotu, 17. prosinca u središtu Rima u veličanstvenom ambijentu anglikanske crkve Svih Svetih. Nastupit će tri mlade hrvatske glazbenice sopranistica Helena Mamić, violinistica Lorena Milina i pijanistica Jelena Kovačević. Prvi puta ove tri svestrane umjetnice svirat će zajedno i predstaviti se javnosti u Rimu neobičnim repertoarom koji će omogućiti publici da upoznaju i poznate hrvatske autore. Publika će svojim prilozima moći pomoći obitelji Eve Rožajac u pokrivanju troškova boravka u Rimu dok traje Evino liječenje.

koncert-za-evu

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.