Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Lions organizacija Hrvatske u sklopu obilježavanja 100 godina djelovanja Lions pokreta u svijetu planira nekoliko zajedničkih akcija svih Lions klubova Hrvatske .
Cilj prve akcije pod nazivom ‘1200 ruku – 1200 poklona’ je osigurati po jedan poklon paket koji će složiti svak član Lionsa Hrvatska, predati ga potrebitoj osobi i provesti sat vremena s njom.

– Lions klub Luca se uključuje u ovu akciju , a naši pokloni namjenjeni su djeci iz Udruge ‘Aurora’ koja okuplja roditelje djece oboljele od dječje ili cerebralne paralize te ostalih tjelesnih invalida. Druženje članova Lionsa i djece će se održati u subotu, 17.prosinca, u 10.30 u holu Medicinsko kemijske i Turističko – ugostiteljske škole koje su nam u navednoj akciji i partneri, poručuju iz kluba.

Ovim putem članovi Lions kluba će predstaviti rad Udruge, ali i probleme s kojima se susreću djeca s tjelesnim poteškoćama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.