Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U subotu, 17. prosinca, u anglikanskoj crkvi Svih svetih u centru Rima održan je humanitarni koncert za malenu Evu Rožajac u organizaciji udruge Hrvatsko-talijanski mozaik Rim u suradnji sa mladim glazbenicama- violinisticom Lorenom Milinom, pijanisticom Jelenom Kovačević, i sopranisticom Helenom Mamić.

Troipolgodišnja Eva, liječi se u Rimskoj bolnici ‘Bambino Gesu’, a brojni Hrvati, a i stanovnici Rima dobre volje i velikog srca, okupili su se na humanitarnom koncertu na kojem se prikupljala pomoć za Evu i njenu obitelj.

Na veliko iznenađenja publike na koncertu bili su prisutni Eva i Evini roditelji.
Organizatori su ovaj hvalevrijedni koncert organizirali uz mlade hrvatske glazbenice koje su prvi puta svirale zajedno te izvele program autora: Francesco Cilea, Cèsar Franck, Jakova Gotovca, Josipa Hatze, Boris Papandopulo, Astor Piazzolla, Camille Saint-Saens, Ivo Tijardović, Francesco Popolo i Giuseppe Verdia na kraju se začuo buran pljesak i oduševljenje publike te su umjetnice završile glazbeni program izvedbom Ave Maria.

Evina mama, Marija Mihaljev zahvalila je svim prisutnima, organizatorima koncerta te pokroviteljima koncerta ‘MUSICA E NOI PER EVA /GLAZBA I MI ZA EVU’ Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvu RH u Talijanskoj Republici, Veleposlanstvu RH pri Svetoj Stolici, Gradu Dubrovniku, Udruzi Jedna musika iz Molisea, Hruska Studio iz Rima i Day Office iz Rim.

6 8 9 85 456

Na kraju koncerta Ivana Milina, predsjednica udruge Hrvatsko-talijanski mozaik Rim uručila je prikupljeni novac u iznosu od 1400 eura roditeljima male Eve te im zaželjela sretan Božić i mirne blagdane i da nova godina donese poboljšanje Evinog zdravstveno stanje.

Za sve koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati na koncertu a žele financijski pomoći Evi, svoju donaciju mogu uplatiti na račun:

Malenoj Evi možete pomoći uplatom na broj žiro računa Eva Rožajac HR1824020063103144940 swift (bic) ESBCH22 i deviznog računa HR9124020063208633357 Swift (bic) ESBCH22 na Erste&Steiermarkische bank d.d.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.