Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Marin Dukić, mladić iz Zatona koji je prije nekoliko godina digao na noge ne samo svoje sumještane, već i ljude iz Šibenika i drugih mjesta u sklopu humanitarne akcije  ‘I Marin napokon ima šansu’, proslavio je jučer osamnaesti rođendan.

Podsjećamo,u ljeto 2013. organizirana je gore spomenuta akcija kako bi se skupio potreban iznos za eksperimentalnu terapiju u jednoj bečkoj klinici. Njegova bolest spada u grupu ‘HEREDODEGENERATIVNIH OBOLJENJA SA PSIHOMOTORNIM PROPADANJEM OTVORENE ETIOLOGIJE’.

Marinu je od pete godine počela propadati motorika, krenuli su prvi epileptički napadaji, postao je nestabilan na nogama  i stanje mu je postajalo sve gore. Mladi Marin jučer je proslavio osamnaesti rođendan u krugu najbližih, a mi mu želimo sretan rođendan i neka mu osmijeh nikad ne nestane s lica!

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.