Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

– Moj uzor je Zlatko Horvat. On se meni sviđa zato što je dobar, pošten i ne voli sam zabijati golove. Jako dobro puca zakrivljene lopte. Ako dobije dvije minute on se neće tužiti, nego bez problema ide na klupu. Jako voli zabijati golove iz sedmeraca, mišljenje je to jednog dječaka koji je za školski sastav trebao napisati tko mu je uzor.

Fotografiju tog sastava na svojem je profilu podijelila majka malenog Gašpara, a jutros su je dočekala ugodne vijesti – fotografija je podijeljena na stranici Domagoj Duvnjak Unoffical i u kratkom roku je skupila preko 4 tisuće lajkova.

Maleni Gašpar dolazi s otoka Murtera, a njegova majka ne krije ponos.

– Mene je Gašparov sastav oduševio jer mi je kao roditelju divno znati da su vrijednosti koje mu ističem kao najbitnije i njemu samome najvažnije, kazala je Maja Klarin Požgaj, jezerska nevista.
”Dječja posla”. ? Fotografija zaprimljena u …

 

– Ovom učeniku treba dati 5 i za sve utakmice besplatne ulaznice, jedan je od komentara na fotografiju koja je ponovno pokazala da je Murter definitivno rasadnik viralnih hitova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.