Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Gradska čistoća Šibenika postavila je prve nove kontejnere za odvojeno prikupljanje korisnog otpada. Žuti spremnici za plastiku, metal i staklo.bit će postavljeni na 14 lokacija na području Šibenika. Na području grada do sada su bila postavljena tri zelenih otoka za odvojeno prikupljanje otpada, a sa 14 novih lokacija na kojima će biti postavljena po tri žuta kontejnera sa oznakama otpada koji će se u njima prikupljati, u Šibeniku će građani na 21 lokaciji moći odvojeno odlagati korisni otpad.

Na internetskim stranicama Gradske čistoće bit će postavljena mapa s točno označenim lokacijama spremnika za odvojeno prikupljanje otpada a sugrađane mole da korisni metalni, plastični i stakleni otpad odlažu u kontejner s odgovarajućom oznakom. Prenosimo i letak Gradske čistoće kojim se educira korisnike i pojašnjava što sve spada u korisni otpad.

letak_korisniotpad

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.