Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Odjeću, nakit, igračke, knjige i još štošta drugo moglo se pronaći danas na prvom šibenskom Bazaru. Usuret proljeću Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut pripremili su Buvljak, na kojem će Šibenčani jednom mjesečno moći kupiti, prodati ili zamjeniti odjeću, rukotvorine i slično.

Radno vrijeme bit će od 11 do 17, a svi koji žele sudjelovati moraju se najaviti zbog ograničenog broja sudionika.

1 4

Danas nas je u Azimuta dočekalo desetak izlagača, koji su svoje osobne stvari izložili na prodaju. Organizatori ne kriju zadovoljstvo brojem izlagača, kao i brojem posjetitelja.

– Atmosfera je zaista bila super. Moglo se naći svega, pazarilo se po jeftinim cijenama i najbolje od svega ljudi su se družili, a to je neprocjenjivo. Nadamo se da će to društvo rasti kako buvljaci budu odmicali, kratko su kazali.

Fotopoetični Bazar u Azimutu prilika je  za sve one koji planiraju proljetno čišćenje ormara, špajzi, šupa da još uvijek upotrebljivu robu, predmete, stvari ne bacaju ili ostavljaju da još jednu sezonu skupljaju prašinu već da ih puste u optjecaj na nekoj novoj adresi.

4 5

foto: facebook Kulturna udruga Fotopoetika

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.