Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Tin Šunjerga (19) odgovarat će za dva teška ubojstva s predumišljajem budući da je svog oca Marina i majku Silvanu ubio mecima u potiljak, doznajemo od dobro obaviještenog izvora u policiji.

Za teško ubojstvo prijeti mu, dakle, 10 godina ili kazna dugotrajnog zatvora od 20 do 40, pa čak i do 50 godina, premda je riječ o mlađem punoljetniku, tvrde u policiji.

Roditelje je ubio na posebno težak i okrutan način, bez razmišljanja, a ne u afektu o čemu svjedoči njegovo planiranje ubojstva.

Tin tijekom ubojstva majke u masliniku u subotu oko 16.30 sati nije bio sam, već je s njime bio prijatelj koji je nakon što je sve vidio pobjegao i nije ništa prijavio policiji. Njega će policija posebno teretiti jer, da je prijavio ubojstvo, Tinov otac bi vjerojatno još bio živ budući da je njega ubio oko 18.30 sati.

Također, i ostala dva Tinova prijatelja koja su znala za ubojstvo, zaradit će kaznenu prijavu za neprijavljivanje kaznenog djela.

U policiji dodaju i to kako 19-godišnjak nije bio drogiran u trenutku ubojstva, već da je kasnije na zabavi konzumirao drogu i alkohol.

Tin sunjerga

Iz šibenske policije priopćili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za dva kaznena djela teškog ubojstva svojih roditelja, 45-godišnjeg oca i 46-godišnje majke.

Kako se navodi, osumnjičeni je 25. ožujka između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj, radi neslaganja roditelja oko njegova ponašanja, na okrutan i podmukao način ubio svoje roditelje vatrenim oružjem, koje je legalno posjedovao njegov otac i koje oružje je čuvao na zakonom propisani način. Osumnjičeni je do oružja došao provalom u sef. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti pritvoren.

Policija je dovršila i krim obradu nad jednim maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom, a sva trojica osumnjičena su za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela.

Njih trojica nisu prijavili kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj, iako su znali da je Tin Šunjerga ubio svoje roditelje i da bi njihova prijava omogućila ili znatno olakšala otkrivanje djela i počinitelja.

Osumnjičeni 18-godišnjak i 20-godišnjak će, uz kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti pritvoreni, dok je osumnjičeni maloljetnik kazneno prijavljen redovnim putem.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.