Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Roditelji, rodbina i tisuće prijetelja, znanaca, kolega i sumještana okupili se danas oko malog mjesnog groblja u Čistoj Velikoj na posljednjem ispraćaju supružnika, Marina (45) i Silvane (46) Šunjerge, koje je u subotu na okrutan način ubio njihov 19-godišnji sin Tin.

cista velika pogreb (26)

cista velika pogreb (2)

cista velika pogreb (7)

Dok je trajalo okupljanje tužne povorke, netko je samo dometnu kako ovakvog sprovoda u Čistoj Velikoj nikada nije bilo niti će ga biti. Duž ceste kroz cijelo mjesto sve do groblja stotine automobila, autobusi, nepregledna kolona kroz mjesto lagano je već od 16 sati polako kročila prema groblju gdje je u 17 sati počeo ispraćaj. Marin je pokopan uz vojne počasti kao pripadnik oklopne bojne 113. brigade u Domovinskom ratu i uz počasnu paljbu kolega iz Specijalne policije u Splitu.

cista velika pogreb (82)

cista velika pogreb (10)

cista velika pogreb (13)

Uz mjesnog župnika i brojne svećenike sahrani je nazočio i vojni biskup Jure Bogdan, a uz veliki broj Marinovih kolega iz Specijalne policije i MUP-a bio je i Ivica Kostanić načelnik PU šibensko-kninske.

cista velika pogreb (47)

cista velika pogreb (18)

Podsjetimo, tragedija se dogodila u subotu kada je 19-godišnji Tin, prvo ubio majku Silvanu hicem u potiljak, a nekoliko sati s leđa je, hicem u glavu, ubio i oca Marina. Nakon duge potjere u nedjelju Tin je uhićen u Tribunju, priznao je krivnju i trenutno je u pritvoru.

cista velika pogreb (6)

cista velika pogreb (17)

cista velika pogreb (23)

cista velika pogreb (24)

cista velika pogreb (34)

cista velika pogreb (39)

cista velika pogreb (50)

cista velika pogreb (56)

cista velika pogreb (64)

cista velika pogreb (69)

cista velika pogreb (74)

cista velika pogreb (75)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.