Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ako se volite osunčati i imati lijepu, zdravu boju, Marina vas ovog puta savjetuje kako  što bolje pripremili tijelo za izlaganje suncu.

– Bilo bi dobro pripremiti tijelo sa par dobrih peelinga, a kožu treba malo bolje hidratizirati jer se suši tijekom sunčanja. Postoje takozvani sunčači s faktorom od šest do 50, s tim da je faktor 50 najbolji za jako osjetljivu kožu. Oni postoje u oblicima losiona, no u zadnje vrijeme imamo i ‘navalu’ takozvanih marmelada za sunčanje koje nemaju baš visok faktor, ali ima beta karoten koji privlači sunce i odlično hidratiziraju. Popularna su i ulja, jer kad je koža masnija, na njoj ostaju kapljice vode koje na kraju privlače sunce, pojašnjava Marina.

suncane kreme

Postoje i transparentni sprejevi koji nisu toliko masni, a najčešće ih koriste muškarci. Radi se o sport sunčačima. Ujedno, važno je kožu njegovati i nakon sučanja.

– Proizvodi koje koristimo nakon sunčanja najčešće sadrže panetenol, a važno je koristiti takve proizvode, jer nažalost, sunce više nije kakvo je bilo. Posebni su preparati za zaštitu lica, a najbolje bi bilo koristiti i šešir. Ako imate tamne mrlje, ne izlažite ga suncu, te koristite faktor između 30 i 50. Nakon sunčanja ga dobro izhidratizirajte. Važno je zaštititi i kosu, a kasnije je tretirati maskama, priča Marina.

sunce kreme

Ako ste osoba svijetle puti, a još vam je neugodno skinuti se, postoji rješenje i za vas.

– Preparati za samotamnjenje su evoluirali. Koriste se zajedno s vašom dnevnom njegom-par kapi preparata za samotamnjenje u vašu kremu pomoći će da vam koža poprimi tamniji izgled, a to je odlična priprema za sunčanje. I ovog puta, Douglas je za vas pripremio nagradnu igru, pa ćemo jednu čitateljicu nagraditi preparatom za samotamnjenje, zaključila je Marina.

samotamnjenje

Sve što trebate napravite je poslati mail s vašim imenom i prezimenom, te razlogom zašto baš vi želite osvojiti ovaj Douglasov preparat na marketing@sibenskiportal.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.