Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U sklopu ciljane akcije TISPOL, šibenska je policija prošli tjedan kontrolirala 234 vozača među kojima je njih 13 vozilo pod utjecajem alkohola, jedan je bio drogiran, a jedan je vozač neovlašteno imao drogu.

TISPOL se provodi na području zemalja Europske unije, a riječ je o akciji kojom se do 11. lipnja kontinuirano nadziru vozači pod utjecajem alkohola i droga. Prema evidenciji šibenske policije, u prvih pet mjeseci u alkoholiziranom stanju zatečeno je 279 vozača.  Zato policija upozorava da će i na na području cijele Šibensko-kninske županije i dalje provoditi pojačane aktivnosti posebno zbog prekršaja koji uzrokuju prometne nesreće s teškim posljedicama.

Policija poziva vozače na poštivanje prometnih propisa kroz ograničenja brzine, da ne upravljaju vozilom ako su pod utjecajem alkohola ili droga te da koriste sigurnosne pojaseve i zaštitne kacige.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.