Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Iako nam tržište nudi more proizvoda koji će nam pomoći u tamnjenju, nekima to nije dosta pa se odluče na vlastite varijante koje su,  malo je reći, na granici s glupošću. Posljednji trend koji se pojavio na Youtube-u odnosi se na Coca Colu koja služi kao sredstvo za tamnjenje, umjesto ulja za sunčanje. Naime, jedan od sastojaka Coca Cole je i karamel boja, ona bi našoj koži mogla osigurati sjaj kakav želimo postići sunčanjem.

Ovoj gluposti nije kraj, već obožavateljice ovog trenda smatraju kako osvježavajuće piće sadrži zaštitu od sunca poput ulja za tamnjenje. Dermatolozi su strogo protiv ovog trenda pa objašnjavaju da Coca Cola sadrži kiselinu koja omogućuje UV zrakama bolje prodiranje u kožu.

Stoga,  pamet u glavu pa neka se Coca Cola nađe u čaši, a ne na vama – definitivno ima boljih sredstava za brže tamnjenje, piše diva.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.