Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ivan Nakić, predsjednik Rukometnog kluba Adriatic, prije nekoliko je mjeseci Šibenskom portalu najavio kako im goste stiže jedan klub iz Norveške. I gosti su stigli, a veza je bio Valter Periša, šibenski trener koji radi u toj zemlji na sjeveru Europe.

– Odradili smo zajednički trening na Meterizama, za vikend ćemo odigrati i prijateljsku utakmicu, a vrhunac svega bit će potpisivanje sporazuma o suradnji s tom školom rukometa koja broji petstotinjak djece i koja je poznata po stvaranju kvalitetnih igrača – kazao nam je Nakić, koji je ujedno i trener u Adriaticu.

A njihovom klubu uskoro će se priključiti i jedno poznato svjetsko trenersko ime, osvajač olimpijskog zlata, Vlado Stenzel.

– Nazvao me je i kazao da, iako je u mirovini, da bi se volio uključiti u rad s našim mladim rukometašima. Naravno, da smo njegovu ponudu objeručke prihvatili, mislim da će naši mladići imati itekako što naučiti od takvog velikana – zaključio je Nakić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.