Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U Ražinama nas i ovog ljeta čeka malonogometna poslastica. Naime, tamošnja Udruga navijača Hajduka organizira 15. izdanje Ražine kupa, vrlo populranog turnira na male branke koji iz godine u godinu privlači sve veći broj ekipa. Pa ih se tako lani prijavilo rekordnih 51, što je najveći broj prijavljenih ekipa kada je riječ o malonogometnih turnirima u Šibensko – kninskoj županiji. Međutim, ražinski turnir, koji počinje 16. kolovoza, privlači i ekipe iz susjednih županija, a na njemu svake godine sudjeluju ponajbolji hrvatski futsal igrači. Inače, igra se sustavom 4×4,  prijave traju do 14. kolovoza (na broj 098 945 0397), a kotizacija iznosi 300 kuna. Osim pehara i medalja, za najbolje ekipe predviđene su i novčane nagrade, pa će prvoplasiranoj pripasti sedam tisuća, drugoplasiranoj tri tisuće, trećeplasiranoj tisuću i pol, a četvrtoplasiranoj 500 kuna.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.