Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nije vijest kada se priroda poigra i iznenadi nas svojom kreativnošću. Naviknuti smo kako se mnogi oblici u prirodi ponavljaju kod različitih vrsta flore i faune te kako nas često takve kreacije kod jedne vrste znaju asocirati na neku skroz drugu vrstu.

I pidoče, za kontinentalce dagnje, nisu bez razloga dobile svoju posebnu inačicu imena na p…

Ali, ipak, kad na najnižem naseljenom otoku na Jadranu imaju najveći, to se mora zabilježiti. U zaklonici ružmarina uz more koje oplakuje rivu Krapnja stasao je kapitalac koji je i svoje vlasnike iznenadio mladim izdancima. Na Krapnju nema nudističke plaže, ali vjerujemo da ovaj primjerak ubodne biljke neće stradati od ‘moralnih redara’ i da će dugo biti atrakcija i najveći na najnižem otoku. Možemo samo zamišljati ponosnog vlasnika ovog vrta kako se nalakti na prozor i namiguje prolaznicama. Još da mu navrati Balašević, složili bi oni novu verziju hita ‘Im’o sam strašnog petla’.

krapanj ubodna biljka

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.