Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Svi zainteresirani poljoprivrednici čiji je proizvodni potencijal uništen uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja, mogu se prijaviti na radionicu koju u šibenskoj Gradskoj knjižnici 26. rujna u 11 sati organizira Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Savjetodavnom službom.

Radionica je namijenjena potencijalnim korisnicima mjere 5 ‘Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti’ iz Programa ruralnog razvoja RH.

Cilj radionice je približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj, a namijenjena je fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika.

Podsjetimo, Agencija za plaćanja raspisala je Natječaj, a prijave se zaprimaju od 2. listopada do 1. prosinca ove godine.

Prijave na radionicu moguće su preko online obrasca ili preko  Žarka Kovačića i Lee Puharić-Visković, županijskih koordinatora Savjetodavne službe koji su dostupni na brojevima 091/4882-731 i 091/4882-932.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.