Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon što su u kolovozu održali prvi Okrugli stol, svoje predizborno obećanje, Lista našeg mista iz Vodica ponovno je pozvala sugrađane na takav skup uoči sjednice Gradskog vijeća.

Lista našega mista drugi Okrugli organizira u ponedjeljak 30. listopada u 18 sati u Gradskoj vijećnici.

– Teme koje s vama želimo podijeliti i čuti vaša razmišljanja vezana su uz izmjene i dopune Prostornog plana Grada Vodica i donošenje Urbanističkog plana Prvić Šepurine – ‘Perolin gat’ i Prvić Luke. Osim ova dva važna planska dokumenta, Grad Vodice ide u još jednu izmjenu Prostornog plana za naselja Sima i Vodice, poručili su vijećnici Liste našega mista.

Jedan od razloga što su u Listi našeg mista odabrali ovakav način komunikacije sa sugrađanima je i to što jedino naselje Vodice nema organizirani mjesni odbor ili odbor gradskih četvrti te su procijenili kako je ovo za sada jedini i najbolji način direktne komunikacije s građanima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.