Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Vintage Bar ne posustaje. Ekipa koja je do prija par kola nosila ime Šubićevac i nakon osmog kola Šibenske rekreativne košarkaške lige ne zna za poraz. Najnovija mušterija bio im je GKK Šibenik II. Juniore narančastih svladali su sa 82:67 i tako im nanijeli treći uzastopni poraz.

srkl dosk

Lidera u stopu prati KK DOŠK Optika Petra koji je na omjeru 7-1. Drnišani su se preko vikenda lako obračunali s ekipom Oxforda svladavši ju sa 97:63. S dobrim igrama nastavlja i CB Viktoria koja je u drugom derbiju kola protiv VUŠ Public Bara upisala petu pobjedu (70:59). Drugu pobjedu u ligi upisao je, pak, Print Centar Šibenik, svladavši sa 72:59 Krušku, dok je KK Crnica potvrdila svoje play off ambicije nadigravši s visokih 92:50 RKK Šibaj TV, koji je i dalje na jednoj pobjedi.

Kompletnu statistiku osmog kola, ali i sve ostale zanimljivosti vezane za Šibensku rekreativnu košarkašku ligu možete pratiti na web stranici www.skl.hr.

             Ljestvica

1. Vintage Bar                   8-0

2. KK DOŠK Optika Petra   7-1

3. VUŠ Pubic Bar                6-2

4. GKK Šibenik II                5-3

5. CB Viktoria                     5-3

6. KK Crnica                       4-4

7. Print Centar Šibenik        2-6

8. Kruška                           1-7

9. RKK Šibaj TV                  1-7

10. Oxford                          1-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.