Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

I u aktualnom, zimskom nogometnom prijalaznom roku, vrte se nevjerojatne cifre. Keširaju se deseci, pa i stotine mijuna eura, a kao jedni od boljih platiša u posljednje vrijeme (osim Kineza), figuriraju Rusi. Pokazuje to i slučaj tamošnjeg velikana Spartaka iz Moskve, koji je za našeg Duju Ćaletu-Cara ponudio čak 12 milijuna eura! Međutim, u aktualnom klubu mladog šibenskog (zapravo biličkog) stopera, Red Bull Salzburgu, nisu ni trepnuli na tu nevjerojatnu ponudu; ‘Malo je’, poručili su Rusima. Austrijski bundesligaš očito Duju vidi kao jednog od nositelja igre u budućnosti, kao igrač oko kojeg će slagati obranu. Tim više što su drugog stopera Mirandu prodali u Gremio. Dakle, Ćaleta-Car do daljnjega ostaje među Bikovima. A možda ga vidimo i među Vatrenima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.