Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split, dr. Ivo Jurić danas je izvijestio  o zdravstvenom stanju splitskog gradonačelnika.

– Radi se o zloćudnom tumoru kože i sluznica koji se proširio na mozak. Znamo koji je tip, ali sad ne bih elaborirao. Terapiju prema vrsti tumora još ne možemo odrediti, uglavnom se radi o kemoterapiji i zračenju. Danas će biti gotova definitivna analiza toga tumora. To su složeni procesi, mora se vidjeti točno što je da bi se dala ciljana terapija – rekao je Jurić.

Kazao je i da se Krstulović Opara osjeća dobro te da nema nikakvih težih posljedica, normalno hoda i komunicira. Smješten je u apartmanu na Odjelu neurologije KBC-a Split. Uz njega su supruga i najbliži suradnici, prenosi RTL.

Podsjetimo, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara doživio je blaži moždani udar zbog kojeg je zadržan na Odjelu neurologije KBC Split.

Ravnatelj bolnice Ivo Jurić na nedjeljnoj je popodnevnoj izvanrednoj konferenciji za medije ispred bolnice rekao da je Andro Krstulović Opara u bolnicu primljen u subotu navečer zbog glavobolje i vrtoglavice.

(FOTO:  Miranda Cikotic/PIXSELL)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.