Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Suđenje Tinu Šunjergi kojeg se tereti da je u ožujku prošle godine  prošle godine u Čistoj Velikoj ubio svoje roditelje Silvanu i Marina počinje 7. veljače na Županijsko sudu u Zadru, odlučeno je na danas održanom pripremnom ročištu.

Zbog prebacivanja na drugi sud dobio je i drugog odvjetnika po službenoj dužnosti, a to je Karlo Surić, javlja RTL.

Danas je održano pripremno ročište na kojem je bila predsjednica sudskog vijeća sutkinja Sandra Radanović,  ali članovi Vijeća nisu bili, pa je sutkinja odlučila o većini dokaznih prijedloga i obrane i optužbe. Vijeće će na prvom ročištu odlučiti hoće li se Šunjergi suditi kao odrasloj osobi ili mlađem punoljetniku o čemu ovisi i kazna koja može biti sveukupno čak 50 godina zatvora.

Šunjerga se izjasnio o krivnji, ali njegov odvjetnik nije mogao reći kako se izjasnio kao ni u kakvom je stanju njegov branjenik. Rodbina ga u zatvoru posjećuje.

– Niz stvari je u javnosti izišlo krivo i neistinito. To je sve što mogu reći, a jedna od tih je da ga rodbina ne posjećuje. Većina rodbine ga ipak posjećuje- rekao je Karlo Surić, odvjetnik Tina Šunjerge.

Predstavnik optužbe Branko Čvrljak, zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika, nije želio davati izjave.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.