Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Pet puta penjali su se članovi BBK Orlov krug na postolje na utrci ‘XCM Stipe Čamber’, koja je u Vidu kraj Metkovića održana u sklopu sedmog kola Rekreativne XC Zimske lige Dalmacije. Pala su dva srebra i dvije bronce.

Medalju srebrnog sjaja osvojio je Marino Grbac u kategoriji U16, a solidan je bio i Filip Markovina koji je u istom uzrastu zauzeo peto mjesto.

bbk orlov krug 1

U kategoriji 30-40 Vodičani su uzeli dva odličja. Ono srebrno osvojio je Tonko Juras, a brončano Marin Pejdo. U istoj konkurenciji Roko Roca bio je deseti, a Nikola Knežević 14.

bbk orlov krug 2

Još dvije bronce ‘Orlovi’ su uzeli u kategoriji 40-50 i 50+, a zaslužili su ih Roko Fržop i Ante Saratlija.

bbk orlov krug 4

U Fržopovoj kategoriji blizu postolja bio je i Siniša Radulović koji je zauzeo peto mjesto, dok je Grgo Franin Pečarica bio deseti. Podsjetimo, na utrci u Vidu iskazali su se i članovi BK Faust Vrančić iz Šibenika koji su osvojili tri medalje.

(foto: Milan Balaban)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.