Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

‘Ako želiš ocjenjivati, a da pritom nitko ne ocjenjuje tebe, čitati ono što želiš, a ne ono što moraš, iznijeti mišljenje i po potrebi ga promijeniti, pokazati kreativnost te družiti se s vršnjacima i pritom dobro se zabaviti, prijavi se u Čitateljski klub za mlade od 13 do 16 godina Gradske knjižnice Juraj Šižgorić’.

Piše to u pozivu iz Gradske knjižnice za sve mlade koji vole čitati, a nakon toga i raspravljati o knjizi.

– Razgovor o knjizi u čitateljskom klubu nije formalan, kao u nastavi književnosti, već članovi imaju priliku iznijeti vlastite doživljaje i mišljenja o pročitanom – poručuju iz Knjižnice.

Prednosti sudjelovanja u čitateljskom klubu su mnogostruke, a među njima je i

čitanje najmanje jedne zanimljive knjige mjesečno, vježbanje argumentirane rasprave, učenje kritičkog razmišljanja i vrednovanja književnosti, učenje tolerancije i uvažavanja tuđih stavova, obogaćivanje rječnika kao i upoznavanje novih prijatelja istih interesa.

Svi koji žele mogu se prijaviti u čitateljski klub osobno na dječjem odjelu Knjižnice, pozivom na broj 022/201-280 ili porukom na Facebook stranici Knjižnice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.