Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Valentinovo je prošlo, no mjesec ljubavi još traje. Stoga će Dalmare centar i ovaj vikend slaviti emociju koja pokreće svijet. U današnje doba kada sve rješavamo putem društvenih mreža i aplikacija, Dalmare je odlučio podsjetiti sve vas na to koliko je važno riječima i gestom svakodnevno pokazivati ljubav. Dođite i pronađite inspiraciju ove subote u 17 sati na glavnom trgu centra.

Priznajte, život je bio ljepši dok smo vjerovali u to da princ uvijek nađe svoju princezu, da poljubac može oživjeti i da će izgubljeno pismo uvijek doći u prave ruke. Zato su za vas i vaše najmanje pripremili predstavu ‘Tajna ljubavnog pisma’ kako bi vas podsjetili na nevinu ljubav koja ne poznaje granice.

Predstava prati romantičnu priču o Ljepotici i Zvijeri i pismu koje skriva tajnu njihove ljubavi. I ne smije doći u pogrešne ruke! Saznat ćete kako su se upoznali i kako je izgledao najvažniji dan u njihovom životu, dan vjenčanja. Da biste u potpunosti doživjeli tu bajku, osmišljena je posebna scenografija dostojna kraljevskog vjenčanja, a kroz priču će vas voditi Kraljević. Također, moći ćete uživati u zvuku violine koju svira Pepeljuga i u čarobnom glasu Ljepotice.

Osim poučne priče, dio programa će se sastojati od kreativnih radionica, srcolikih igara u kojima će najmanji moći pokazati koliko su vješti u omiljenoj igrici križić-kružić, u potrazi za izgubljenim srcima i korištenju Kupidovih strelica kako bi pogodili srca od helija.

600x400pismo

Očekujemo vas i ove subote u omiljenom shoppingu centru Dalmare, do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 9 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonald’s restorana u 18 sati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.