Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Dražen Petrović ostat će upamćen kao jedan od najomiljenijih igrača Netsa, iako je u tom NBA klubu proveo samo dvije godine prije nego je 1993. godine tragičnuo preminuo u prometnoj nesreći. Klub iz Brooklyna, koji je u Draženovo vrijeme bio smješten u New Jerseyju, u spomen na Našeg malog umirovio je njegov dres s brojem 3, i danas visi pod krovom dvorane, zajedno s dresovima ostalih klupskih legendi. A 26. veljače Netsi će na utakmici protiv Chicago Bullsa odati još jednu počast Draženu. Naime, prvih deset tisuća gledatelja dobit će figurice Dražena Petrovića iz devedestih godina, dok će u klupski fan shop biti pušteno u promet pet novih artikala vezanih za košarkaškog Mozarta.

drazen figurica

Na istom mjestu navijači će moći zaigrati arkadnu klasičnu video-igricu ‘Petro’. Sve to događat će se u nazočnosti Draženove majke Biserke, koja će biti počasna gošća na spomenutoj utakmici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.