Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Prezentacija razvojnih projekata Grada Šibenika održat će se danas s početkom u 18 sati u Europskom domu u Zagrebu, gdje Poslovna mreža Šibenčana organizira druženje s članovima i stvara mogućnost za nove poslovne prilike.

– U okviru ovog događanja bit će predstavljeni planovi i projekti Grada Šibenika, između ostalog, revitalizacija tvrđave sv. Ivana te uspostava Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut. Prezentaciji šibenskih projekata u Zagrebu nazočit će i zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta – priopćeno je iz šibenske gradske uprave.

Podsjetimo, Poslovna mreža Šibenčana osnovana je krajem prošle godine s ciljem širenja poznanstava i razvijanja kontakata među Šibenčanima, te razmjene stručnih i poslovnih informacija među članovima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.