Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Četiri otočna projekta u Šibensko-kninskoj županiji od Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova dobila su ukupno 1,54 milijuna kuna. Iz državne blagajne u ovoj godini sufinancirat će se projekti na Krapnju i Prvić Luci, te u Jezerima i Murteru.

Od zaprimljenih 87 projekata Ministarstvo će s ukupno 19 milijuna kuna sufinancirati njih 40, a u Šibensko-kninskoj županiji najviše novca dobit će Općina Tisno. Radovi na projektu vrijednom oko dva i pol milijuna kuna započeli su lani, a park bi trebao biti gotov do početka turističke sezone.

Grad Šibenik za adaptaciju šetnice na Krapnju dobio je 370.000 kuna, za adaptaciju sportskog igrališta Mareta u Prvić Luci, odnosno završne radove uređenja i opremanje igrališta, u Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova, odobreno je 300.000 kuna, dok je Općina Murter-Kornati dobila 270.000 kuna za uređenje pješačke staze na poluotoku Crnikovac prilagođene biciklističkom prometu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.