Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Svakim danom je sve više napuštenih životinja. Točan broj u Hrvatskoj se ne zna, ali se otprilike procjenjuje da godišnje bude oko petnaest tisuća napuštenih pasa, a za ostale životinje broj se ne zna ni približno. Različiti su razlozi zbog kojih ljubimci postaju napuštene životinje, od financijskih problema vlasnika ili toga da im novi dečko/cura ne podnose pse/mačke, do onih koji završe na ulici jer im vlasnik umre ili je previše bolestan da se dalje brine o životinji. Pomoć napuštenim životinjama su razne udruge ili grupe, a jedna od njih u Šibeniku je grupa volontera ‘Šibenske šape’. Danas smo popričali s jednom njihovom volonterkom, Biljanom Cvetkovski koja trenutno čuva dva napuštena psa, Lunu i Tesu i dvije mace.

Pogledajte što nam je sve rekla u prilogu ŠIBaj TV-a!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.