Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Udruga mladih ‘Mladi u EU’ predstavit će u utorak u 18 sati u dvorani gradske uprave Skradina Lokalni program za mlade Grada Skradina.

Projekt provodi Grad Skradin u partnerstvu sa Udrugom mladih ‘Mladi u EU’, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Aktivnosti projekta se provode u gradu Skradinu, a cilj je izrada Lokalnog programa za mlade Grada Skradina, kako bi se poboljšala kvaliteta njihovog života.

Grad Skradin će u suradnji s Udrugom ispitati potrebe mladih te osmisliti, raspisati i usvojiti Lokalni program za mlade, čime će početi nova faza provedbe javnih politika za mlade u gradu Skradinu. Ovim projektom ukazat ćemo na činjenicu da je promjena moguća ako se lokalne vlasti i organizacije civilnog društva udruže te zajedničkim snagama pokrenu projekte koji će dovesti do poboljšanja kvalitete života mladih.

O projektu će govoriti predstavnici Grada Skradina i predstavnici Udruge mladih ‘Mladi u EU’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.