Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Zastupnici brenda Husqvarna u Hrvatskoj donirali su danas 14 DVD-ova Šibensko-kninske županije vatrogasne setove u kojima su motorna pila, sjekira i kanistar. Primopredaju predstavnicima DVd-ova obavili su na tvrđavi Barone.

Čedo Živković, predsjednik DVD-a Rogoznica, kazao je da im pile znače jako puno jer, kako veli, svaka mala gura naprijed.

– Pila je jako bitan alat koliko god neki mislili da nije. Bez pile i bez puta nema gašenja požara. Bez nje se nigdje ne ide. Puno hvala Husqvarni na ovoj donaciji – poručio je Živković.

Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj, kazala je da su nakon prošlogodišnjih požara odlučili donirati vatrogasnu opremu vrijednu desetak tisuća eura.

– Nekako mi se čini da su vatrgoasci u Dalmaciji manje opremljeni nego na kontinentu, a pila je osnovni alat vatrogasaca. Drago nam je što možemo pomoći našim vatrogascima – istaknula je Drezga.

Damir Škugor, koji zastupa poznati brend u Šibeniku, naglasio je kako mu je velika čast biti dio dobrotvorne akcije kojom se pomaže herojima.

– Svako ljeto u Dalmaciji, u našoj županiji, svjedoci smo velikih požara, a ova donacija je hvale vrijedna jer ide prema DVD-ovima koji su ipak slabije opremljeni. Nadam se da će im pomoći u njihovu daljnjem radu, a nadam se da će biti i manje požara – zaključio je Škugor.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.