Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Sedmogodišnji dječak iz Poljske, koji je jutros oko 9.45 nestao na Srimi, pronađen je danas u 12.39 sati kod repetitora na Srimi. Potražna akcija bila je ekspresna i sretnim završetkom, a veličina uspjeha akcije krije se i u činjenici da dječak ima Downov sindrom i ne govori, pa zbog njegovog brzog pronalaska čak ni policija i HGSS-ovci nisu krili zadovoljstvo.

Na Srimu je jutros prije 10 sati stiglo 16 policajaca i 15 članova Hrvatske gorske službe spašavanja s potražnim psom nakon što su roditelji javili policiji da je iz apartmana u kojem ljetuju nestao njihov sinčić. Rasporedili su se i krenuli u potragu, pretraživali su svaki ‘pedalj’ Srime, Vodica i Jadrije.

Duško Jaramaz/PIXSELL
Duško Jaramaz/PIXSELL
Duško Jaramaz/PIXSELL
Duško Jaramaz/PIXSELL

Dojava medijima o nestanku sedmogodišnjaka stigla je oko podneva, a u međuvremenu su se i brojni građani i mještani Srime rasporedili i krenuli pretraživati teren, sve u dogovoru s policijom i HGSS-om. Svi su tražili dječaka visokog 145 centimetara, kestenjaste kose, koji je u trenutku nestanka na sebi imao majicu s dinosaurima, plave kupaće gaće i plave sandale.

– Ne sjećamo se kad se zadnji put toliko ljudi okupilo na jednom mjestu tolikom brzinom. Bila je to ekstra brza mobilizacija, nemamo riječi. Zbilja smo ponosni. Svaki posao ima svoje prioritete, a nama svima danas je bio pronaći tog dječaka i u trenutku dojave sve je postalo sporedno, krenuli smo u potragu za njim – priča nam jedan od sudionika akcije.

Duško Jaramaz/PIXSELL
Duško Jaramaz/PIXSELL

Dječaka je u konačnici pronašao mještanin Srime kod repetitora koji je nekoliko stotina metara udaljen od posljednjih kuća. Liječnik ga je pregledao i ustanovio da nema nikakvih težih posljedica. Bila je to brza potražna akcija sa sretnim krajem.

Sretan kraj potrage za mališanom: Pronađen sedmogodišnjak koji je jutros nestao na Srimi!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.