Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

‘Ponosni smo na našu šibensku dicu Domagoja i Tonija i želim iskoristiti ovu priliku da im čestitam u ime Grada Šibenika na osvojenim medaljama. Ovo finale Europskog košarkaškog prvenstva do 20 godina još je jedna sjajna priča hrvatskog sporta i potvrda nevjerojatnog sportskog nacionalnog talenta. Na svima nama je da našim mladim i talentiranim sportašima osiguramo uvjete da svoje rezultate ostvaruju na razini državnih i međunarodnih natjecanja’, poručio je gradonačelnik Šibenika Željko Burić mladim srebrnim košarkašima Domagoju Šariću i Toniju Nakiću na primanju u gradskoj upravi.

Mladi košarkaši GKK Šibenik Toni Nakić i Domagoj Šarić u dresu hrvatske juniorske reprezentacije postali su viceprvaci Europe. Nakić i Šarić dali su važan doprinos u osvajanju srebrne medalje na Europskom košarkaškom prvenstvu do 20 godina koje se održalo u Njemačkoj, a ispred Grada Šibenika primio ih je gradonačelnik Burić.

kosarkasi 2

– Sretni smo i ponosni što smo uzeli srebrnu medalju na Europskom prvenstvu, pogotovo jer nas se nazivalo izgubljenom generacijom hrvatske košarke. Bili smo motivirani, prošli smo sjajne pripreme i igrali smo jedni za druge. Otišli smo na prvenstvo u Njemačku kao anonimci, a vratili smo se kao viceprvaci – rekao je Toni Nakić. Na njegovu izjavu nadovezao se i Domagoj Šarić izjavivši kako je njihova generacija uvijek imala talent i ove godine su svoj potencijal i ostvarili.

‘Pokazali smo svima da znamo i možemo i zato smo ostvarili sjajan rezultat’, zaključio je Šarić.

Nakić i Šarić su među najtalentiranijim pojedincima GKK Šibenik te su njihovi uspjesi i potvrda dobrog rada omladinskog pogona kluba. Iako mladi već su postali integralni dio seniorske momčadi kluba s Baldekina koja od 20. kolovoza započinje sa pripremama za novu sezonu Prve hrvatske košarkaške lige – ‘Premijer lige’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.