Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Plavi orkestar svojom Everblue turnejom dokazuje da je velika koncertna atrakcija jer bend svuda priredi spektakl. Ovih dana su raspametili publiku u Medulinu (na koncertu je bilo više od 10 000 ljudi), Dubrovniku, Ilirska Bistrica, Kostel. Na ljetnom dijelu turneju porušili su sve rekorde posjećenosti i pokazali da su u formi i da privlače mase.

IMG-20180731-WA0004

Svoju poziciju su izborili velikim radom i iskrenim odnosom prema publici. Uskoro dolazi i koncert u Spaladium Areni, 12.10.2018., a koliko to bendu znači pokazuje činjenica da je Loša došao u Split, obići Spaladium Arenu i uvjeriti se da će organizacijski sve proć u najboljem redu. Nije mu bilo teško nakon koncerta u Dubrovniku doći do Splita i porazgovarati o svim detaljima koncerta.

IMG-20180731-WA0003

– Nama je Split bitan kao i Sarajevo ili Zagreb. Ovdje sve mora proći na svjetskoj razini, dvorana je lijepa ali i velika, baš je impresivna. Mi u Splitu nismo svirali više od 30 godina i od dana kad smo utvrdili datum koncerta počeli smo pripreme, zanimao sam se kod svojih prijatelja glazbenika i svi su oduševljeni koncertima u Spaladiumu, a mi smo sebi postavili cilj da ovo mora biti koncert o kojem će se pričati – kazao je tijekom obilaska dvorane frontman benda Saša Lošić.


Everblue turneja je produkcijski vrhunski dorađena, pa će i u Spaladiumu audiovizualni doživljaj biti potpun. No Plavi orkestar svoj nastup temelji na izvrsnim pjesmama poput Goodbye Teens, Suada,’Bolje biti pijan nego star, Ako su to samo bile laže, od rođendana pa do rođendana i mnogi drugi. Nakon 30 godina Plavi orkestar dolazi u Split, a koncertni spektakl je zajamčen.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.