Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Pobjednici prvog natjecateljskog dana ‘Tuna fever Rogoznica 2018’ su posade brodova ‘Game on’ iz Splita i bračkog SRD ‘Arbun’ koje su ulovile najveće tune teške 69,2 kilograma.  Splićani i Bračani tako su podijelili pobjedu prvog dana što je prvi takav slučaj u povijesti ovoga natjecanja. Spretni ribolovci bili su s razlogom zadovoljni pobjedama, a kako kažu, iako je bilo naporno, trud se itekako isplatio.

Osim pobjednika tune su ulovili i članovi posada brodova ‘Tragos’ 41,8 kilograma, posada broda  ‘Starac’  ulovila je tunu tešku 55,2 kilograma, ekipa broda ‘Mojo’ svladala je kapitalca od 44, 4 kilograma, dok je posada  ‘Super Cata’ zabilježila ulov od 40,6 kilograma.
Prvi dan natjecanja prošao je u izvrsnom raspoloženju već od ranog jutra kada su se put rogozničkog akvatorija otisnuli ljubitelji ribolova na morske kapitalce iz Hrvatske te još deset svjetskih zemalja. Natjecanje u organizaciji splitskog kluba ‘Big game fishing Croatia’ ponovno je okupilo veliki broj domaćih i stranih gostiju, a svi oni mogli su se slikati s ulovljenim kapitalcima. Svi posjetitelji će u besplatnim porcijama tune moći uživati sutra navečer na rogozničkoj rivi. Prvi natjecateljski dan završen je dodjelom nagrada i koncertom grupe ‘Viva’.
tuna fever
Podsjetimo,  4. natjecanje u izlovu morskih kapitalaca Tuna fever Rogoznica od 8. do 11. kolovoza održava se u akvatoriju Rogoznice.
Organizator ‘Tuna fever Rogoznica 2018.’ je i ove godine splitski klub Big game Croatia, uz podršku TZ Rogoznica. Osim spretnih ribolovaca na morske kapitalce natjecanje okuplja i brojna poznata imena estrade, politike ili sporta i mnogi od njih se zajedno s natjecateljima znaju otisnuti put mora i tako okušati sreću.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.