Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Dubrovačko-zagrebačka posada broda ‘Mojo’ kapetana Mare Mihočevića i dalje je u vodstvu nakon dva ribolovna dana četvrtog lova na velike ribe ‘Tuna fever Rogoznica 2018.’. Oni su i tijekom petka ‘zakačili’ pet tuna, bodovanih po sistemu ‘ulovi i pusti’. S jučerašnjim ulovom, 15 riba osiguralo im je ukupno 4630,8 bodova i vodeću poziciju među flotom od 30 brodova iz desetak zemalja koliko ih sudjeluje u tom turističkom-sportskom spektaklu.

Na drugom je mjestu, uoči subotnjeg finalnog dana, brod ‘Jerko’ s timom ‘KŠR Arbun’ iz Supetra kapetana Vedrana Vuškovića s 2404,4 bodova, a treći su nakon dva ribolovna dana ekipa ‘Game on’ Luke Colnaga s 1056,2 bodova.

Što se samog vaganja tiče, na kopno je svoje primjerke donijelo sedam ekipa, a najtežu od 51,8 kilograma imao je brod ‘Ipanema’ Josipa Mešina.

tuna fever2

Ribolovce ‘Tuna fever Rogoznica 2018.’, koji organiziraju splitski klub Big game Croatia, te Općina Rogoznica i tamošnja Turističke zajednice, danas čeka zadnji izlazak na more, a svečano proglašenje pobjednika održat će se u 21 sat na pozornici na rivi, gdje će najuspješnija posada, uz novčanu nagradu od 10.000 eura, dobiti i vizu za odlazak na svjetsku smotru big gamea u Kostariku u travnju 2019. godine.

Nakon uručenja nagrada, Rogozničane i njihove goste zabavit će Željko Bebek i sam vrhunski ribolovac na tune.

tuna fever1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.