Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ljetna sapunica oko toga gdje će Krešimir Radovčić nastaviti karijeru i dalje traje, ali trebala bi biti okončana do kraja ovog tjedna, dakle za dan, dva. Ono što je sigurno jest da 21-godišnji šibenski playmaker odlazi s Baldekina.

– Na stolu su ponude tri domaća kluba, tako da ćemo dobro izvagati i donijeti konačnu odluku. S tim da moramo istaknuti da je moja uloga čisto savjetodavna, a konačnu riječ dat će igrač, odnosno njegovi roditelji – kazao nam je Šerin agent Robert Jablan.

Iako se kao Radovčićeva vrlo izgledna nova destinacija spominjao Split, niti od toga neće, čini se, biti ništa. Rampu je, kako saznajemo, spustio lanjski trener šibenskog razigravača i novi trener žutih Vladimir Anzulović.

Inače, malo je nedostajalo da Radovčić karijeru nastavi u Mađarskoj.

– Sve je već bilo dogovoreno s jednim tamošnjim prvoligašem, ali jučer im je dosadašnji strani centar potpisao za francuski Pau Orthez, pa će umjesto njega dovesti novu strancu ‘peticu’, a samim tim je Radovčić, zbog kvota inozemnih igrača, ostao bez angažmana. To je pisalo i u ugovoru, da ukoliko im spomenuti centar ode do 15. kolovoza, raskidaju ugovor s Radovčićem. I eto, otišao je baš jučer – veli Jablan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.