Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon fantastičnog uspjeha, jednog od najvećih u povijesti hrvatskog taekwondoa, Matei Jelić čestitke stižu sa svih strana. Znani i neznani, iz hrvatske i inozemstva, puni su riječi hvale za ‘kninsku kraljicu’, koja je, podsjetimo, osvojila zlato na prestižnom Grand Prixu u Moskvi. Učinila je to na dominantan način, porazivši među ostalima olimpijske, svjetske i europske prvakinje. Jedna čestitka ipak odskače. Naime, Matei je na tom ostvarenju čestitala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

kgk2

– S velikom radošću primila sam vijest o Vašem iznimnom uspjehu na taekwondo Grand Prixu u Moskvi 2018. i osvojenoj zlatnoj medalji, na čemu Vam najsrdačnije čestitam. Silan trud, snaga volje, upornost i želja za pomicanjem granica vlastitih mogućnosti doveli su Vas do ove prestižne nagrade. Vjerujem da ćete i dalje nizati zapažene rezultate na radost svojih navijača i ponos cijele Hrvatske – stoji o čestitke predsjednice države, inače velike zaljubljenice u sport.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.