Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Policijski službenici za nadzor i planiranje prevenciju Policijske uprave šibensko-kninske, provodit će preventivne aktivnosti u sklopu projekta ‘Sigurna turistička sezona’.

U cilju zaštite imovine domaćih i stranih gostiju organizirat će se info punktovi na kojima će policijski službenici PU šibensko-kninske, kao i strani policijski službenici turistima dijeliti korisne savjete  za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama, koje i sami mogu poduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu tijekom ljetovanja.

Ovom prilikom turistima će se skrenuti posebna pozornost na samo zaštitno ponašanje, zatvaranje vrata i prozora u objektima u kojima borave na odmoru, na zaključavanje bicikla, te da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.

Info punktovi bit će postavljeni prema slijedećem rasporedu:

– Srijeda, 22. kolovoza od 9 do10 sati u Skradinu, Obala bana Pavla Šubića (kod zgrade NP Krka)

– Četvrtak, 23.kolovoza od 9 do 10 sati u NP Krka, Skradinski buk (na vidilici),

– Uttorak, 28.kolovoza od 9 do 10 sati u Roškom Slapu (kod restorana Roški Slap)

– Srijeda, 29.kolovoza od 9 do 10 sati u Tribunju, ulica Podvrh (kod spomenika)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.