Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Krešimir Radovčić vruća je ovoljetna košarkaška priča. Svi su imali nešto kazati o njegovom odlasku s Baldekina, od vodstva GKK Šibenika i menadžera, pa do navijača. Ali on se nije oglašavao. Htjeli smo stoga čuti njegovu stranu priče, pogotovo nakon jučerašnjeg teksta na Šibenskom portalu u kojem je direktor GKK Šibenika Filip Vukičević, između ostalog, kazao kako ima informacije da će Radovčić u novom klubu Zaboku igrati za manje novaca nego što su mu nudili na Baldekinu. Mladi play, međutim, nije htio dolijevati ulje na vatru, ostao je suzdržan.

– Što je bilo, bilo je. Ne bih se osvrtao na prošlost, već sam fokusiran na ono što je ispred mene, na ono što me čeka u Zaboku – kazao nam je kratko Šere, kojem smo zaželjeli puno sreće u novom klubu. Nadamo se da će ga, kada s novim klubom dođe na Baldekin, šibenski navijači toplo dočekati. Šere je to, vjerujemo, zaslužio.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.