Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon što nam je ranije danas, u kratkoj izjavi,  kazao kako se ne bi osvrtao na ono što je bilo tijekom pregovora s GKK Šibenikom, Krešimir Radovčić naknadno nam se ponovno javio sa željom da malo dopunimo njegovu izjavu. Naravno, rado smo mu izašli u susret, pa Šerinu poruku prenosimo u cijelosti.

 – Hvala Šibeniče! Hvala ljudima, hvala gradu. Malo tko ima toliku sreću u životu da može početak svoje karijere provesti u takvoj sredini gdje cijeli grad živi kosarku, gdje je svaka utakmica nešto veličanstveno. Karijeru nastavljam u Zaboku, u klubu koji je pokazao veliko poštovanje, te ogromnu želju da me dovede u svoje redove, što smatram u ovom trenutku moje karijere najbitnijim, i na tome im veliko hvala, a ja ću im se odužiti dajući 100 posto od sebe svake minute provedene na parketu. Hvala mojim trenerima koji su me o košarci sve naučili i mojim bivšim suigračima, jer sam igrajući uz njih postao bolji igrač. Za kraj, najveće hvala onima najbitnijima, zbog kojih sport i ima smisla, a to su navijači, moji Funcuti čiji sam član od svoga rodjenja i biti ću dokle god sam živ! – kazao je Krešimir Radovčić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.