Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Dva člana popularne klape SAMOANA, braća Christian i Austin Melietoa Brown na turneji su po Hrvatskoj, a ovog petka nastupaju na otoku Krapnju, ispred Hotela Spongiola. Od 19,30 sati uživajte u odličnoj izvedbi naših klapskih i dalmatinskih pjesama. Ulaz je besplatan te je i osiguran prijevoz brodom Hotela Spongiole.

Brod će voziti na relaciji Hotel – Pristanište za otok Krapanj u 18.30, 19, 19.45, 20.15 i 21.30 sati.

Inače, klapa Samoana osnovana je u Aucklandu 2011. godine, a u srpnju 2013. godine nastupali su u sklopu Tarara Croatian Tour, zajedno s hrvatsko-novozelandskim Folklornim ansamblom Kralj Tomislav i maorskom folklornom skupinom Te Ihi Connections.

Nastupili su na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu 2013. godine kao gosti Festivala.Tada su pjevali pjesme “Vilo moja”, “Projden kroz pasike”, “Ju te san se zaljubia” i obradu jedne tradicionalne samoanske pjesme.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.