Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Policajci su uhtili osumnjičenog za ubojstvo bivšeg vojni djelatnika Ante Prnjak (34) iz Splita, piše 24sata. Osumnjičenom su specijalci postavili zasjedu u Omišu te su ga priveli i vode ga u postaju.

Ubijenog se kojeg posljednjih nekoliko godina povezuje s narkoticima. Najvjerojatnije je ubijen drugdje, pa dovezen automobilom u dvorište ispred skladišta u izgradnji.

Posjetimo, muškarac (34) iz okolice Splita ubijen je, a njegovo tijelo ostavljeno je na splitskom TTTS-u (Trgovačko-transportni terminal Split) u noći na srijedu.

Muškarca je pronašao slučajni prolaznik oko 7 sati ujutro, a tijelo je ostavljeno na skrivenom mjestu na jednoj uzvisini, ali u neposrednoj blizini tvrtki koje imaju svoje prostorije na TTTS-u.

Pronađen je s nekoliko rana od vatrenog oružja po glavi i tijelu, a kako na mjestu događaja nije bilo puno tragova krvi, zaključeno je da je ubijen negdje drugdje i ostavljen na TTTS-u.

Kako u blizini ima puno tvrtki koje nadziru svoje prostore, navodno je jedna od nadzornih kamera oko 3.30 snimila automobil koji se dovezao i uskoro odvezao s te uzvisine.

Odmah po pronalasku tijela policija je pokrenula opsežnu istragu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.