Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Darko Rundek priredio je sinoć na tvrđavi svetog Mihovila koncert za pamćenje. I nije to samo floskula koja se često koristi, već je uistinu tako i bilo, s obzirom da je šibenska publika imala priliku uživati u njegovom novom glazbeno-scenskom projektu ‘Apocalypso Now’ kojeg je pripremio povodom 20. godišnjice izlaska njegovog prvog samostalnog albuma ‘Apokalipso’, a na kojem je kroz suradnju s dvadesetak glazbenika predstavio osebujan zvuk.

Rundek je ‘Apocalypso Now’ predstavio kao putovanje kroz njegove pjesme koje su suštinski pjesničke i slikovite, a vode kroz glazbene utjecaje Balkana, Srednje Europe, Mediterana, reggaea, južnoameričku, istočnjačku, elektronsku i afričku glazbu.

Izazovna i nepredvidljiva atmosfera vladala je na najljepšoj pozornici Jadrana gdje je publika s nestrpljenjem iščekivala koju će iduću pjesmu Rundek i njegov bend odsvirati…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.