Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Njemačka Nacionalna agencija JUGEND für Europa odobrila je financiranje projekta razmjene mladih kojeg su zajedno osmislili mladi iz Šibenika i Herforda. Uvjeti za sudjelovanje su da imate između 16 i 25 godina te da ste iz Šibenika.

Sudionici će učiti o povijesti svojih gradova, Europskoj uniji i aktivnosti građanstva, i to na radionicama koje će se održati od 10. do 16. rujna u Šibeniku, te od 29. listopada do 4. studenog u njemačkom gradu Herfordu. Cilj projekta je kroz dvije razmjene okupiti 24 mlade osobe iz Herforda i Šibenika koji ove godine slave 50 godina prijateljstva među navedena dva grada.

Također, mladi će, među ostalim, osnažiti i komunikacijske vještine, prepoznati i smanjiti strah predrasuda vezanih za druge kulture, te naučiti i vježbati metode dokumentacije.

Ukoliko ste zainteresiran i želite sudjelovati na navedenom projektu pišite na info@mladi-eu.hr ili svratite do Narančaste zgrade. Više pročitajte OVDJE.
FOTO: Ilustracija/Arhiva

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.