Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Krim policija sumnjiči 51-godišnjaka da je jučer oko 5 sati ujutro u Piramatovcima, zbog prethodno narušenih odnosa, ozbiljno prijetio 62-godišnjem susjedu, a nakon dolaska policije i pokušaja da ga odvedu u policijski automobil, napao je 56-godišnjeg policajca i teško ga ozlijedio.

Naime, 62-godišnjak je oko 6.30 sati nazvao policiju i prijavio prijetnju, zbog čega su policajci došli u Piramatovce. Muškarac (51) se uporno oglušivao na naredbe policije, pa su nad njim uporabili sredstva prisile, no on je i dalje pružao otpor. Kada su ga policajci pokušali staviti u ‘maricu’, napao je 56-godišnjeg policijskog službenika i nanio mu teže tjelesne ozljede.

Osumnjičen je za prijetnju na štetu 62-godišnjaka, prisilu prema službenoj osobi i nanošenje teških tjelesnih ozljeda na štetu 56-godišnjeg policajca, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 51-godišnjak je kazneno prijavljen i pritvoren.

(FOTO: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.