Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Braća Šime i Mihovil Fantela priuštili su djeci iz Šibenika posebno iskustvo jedrenja isplovivši jutros iz marine D-Marin Mandalina. Više od dvadeset mališana u dobi od 8 do 14 godina družilo se sa svojim jedriličarskim idolima na Danu jedrenja i zajedno s njima plovilo u vodama ispred marine. Braća Fantela tako su s najmlađima podijelili tajne jedrenja i savjete kako ostvariti sve svoje želje i snove.

– Jako smo sretni da smo dobili priliku približiti jedrenje djeci te se nadamo da smo uspjeli potaknuti neke mlade entuzijaste da se i sami okušaju u ovom sportu. I naši su počeci bili vrlo skromni, u vrlo zahtjevnim uvjetima, ali radom i trudom dokazali smo da je sve moguće. Tu poruku želimo poslati i djeci koja su se danas družila s nam- izjavio je Šime Fantela.

Glavni sponzor braće Fantela od prvoga trenutka je Dogus grupa koja ulaganjima i organizacijom najprestižnijih nautičarskih događanja snažno ulaže u razvoj jedrenja u Hrvatskoj.

– Kao sponzor braće Fantela, izuzetno smo ponosni na njihov svjetski uspjeh, a posebice na volju da svoje bogato iskustvo i znanje podijele s malim Šibenčanima i djecom iz okolice Šibenika. Djeca su vidno uživala u druženju sa Šimom i Mihovilom, a s jedrilice su sišli puni dojmova koji će im, sigurni smo, biti sjajan vjetar u leđa da i oni krenu stopama naših svjetskih prvaka, ističu u D-Marin grupi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.