Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Prva zatonska Pidočijada naprosto je oduševila, kako mještane tako i posjetitelje koji su stigli u Zaton s ciljem da kušaju morsku deliciju po kojoj je Zaton poznat.

Uzgajalište školjaka Ćoran i Sea Shell tvrtka donirali su pidoče i pripremali ih na četiri različita načina – na lešo, buzaru, na lati i u rižotu.

– Odlične su sve. Ja ovo nikad nisan jeo u životu, prvi mi je put i stvarno sam oduševljen. Ne znaju u Francuskoj kako se živi, a ja ću im pokazati barem fotografije kad moji nisu imali priliku ovo okusiti – kazao nam je Igor koji inače živi u Francuskoj, a korijene vuče iz Zatona.

Miješali su pidoče tko god je stigao, a na pitanje postoji li tajni začin, Mile Martinović kao iz topa poručio je – ‘puno ljubavi’.

U za to namijenjenoj kutijici prikupljale su se i donacije za obnovu sportskog igrališta, a cijelu atmosferu začinio je i duo ‘Oči moje’.

Pogledajte kako je bilo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.