Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Mladi članovi Karate kluba Šibenik 1066 vrhunski su odradili nastup na 15. međunarodnom turniru ‘Karlovac Open’. Iz grada na četiri rijeke vratili su se s gomilom medalja, i to u konkurenciji 400 natjecatelja iz 40 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

karate 2

Od 17 predstavnika šibenskog kluba posebno su se istaknuli Karlo Ramljak i Mare Mileta, osvojivši zlatne medalje u kategoriji mlađih kadeta, odnosno mlađih učenica.

karate 3

Srebrima su se, pak, okitili Luka Stošić kod kadeta, te Luka Durbić kod mlađih kadeta.

karate 4

karate 6

Nije manjkalo ni brončanih medalja, a osvojili su ih Bruna Cvitanović (juniorke), Lucija Mileta (kadetkinje), Kiara Šarić (mlađe kadetkinje), Antea Mileta (mlađe učenice), Mile Matić (mlađi kadeti), Slaven Milošević (mlađi učenici), Roko Rončević (cicibani), i Mare Mileta – (učenice).

karate 9

karate 8

karate 10

Broncom se okitila i ekipa učenica u sastavu Mare Mileta, Antea Mileta, Klara Lakoš i Andrea Renje.

karate 5

karate 7

– Nakon uspješno odrađenih turnira u Zagrebu i Karlovcu, naše borce očekuen nastup u Rijeci, gdje se nadamo još boljim rezultatima – kazao je trener Karate kluba Šibenik 1066 Ivan Zoričić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.