Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U svrhu promocije hrvatskog turizma i našeg podmorja sutra će biti održana ekološka akcija čišćenja mora i podmorja na šibenskoj rivi, pod nazivom ‘Zaroni za Dolac’. Akcija je podržana od Turističke zajednice grada Šibenika i uvrštena u program obilježavanja blagdana sv. Mihovila, zaštitnika grada Šibenika.

U akciju, koju organiziraju Guardia i Mediterraneo Sub DC, zajedno s Turističkom zajednicom grada Šibenika i Gradom Šibenik kao pokroviteljima i suorganizatorima, mogu se uključiti svi zainteresirani.

Akcija će početi u nedjelju u 8 sati prigodnim domjenkom ispred restorana Pjat i cocktail bara BarCode, gdje će biti obavljeno početno informiranje o tijeku same akcije koja obuhvaća čišćenje podmorskog dijela obalnog područja šibenske rive od šibenske katedrale do dizalice u Dolcu. Sama akcija, čišćenje morskog dijela, trajat će od 9 do 13 sati, gdje su dobrodošli svi volonteri koji su u mogućnosti doprinijeti, kako ronjenjem, tako i pomoći na kopnu, pri vađenju, sakupljanju i prenošenju otpada.

Akcija se nastavlja oko 14 sati druženjem svih sudionika na prostoru uz dizalicu, uz prigodnu okrjepu i glazbu uživo. Pred zalazak sunca planiran je posjet tvrđavi sv. Mihovila, još jedan lijepi doprinos zaštitniku grada Šibenika, a završetak druženja, uz prigodnu zahvalu svim sudionicima, se očekuje po zalasku sunca, oko 20 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.